forestillinger

Foto: Erlend Berge

Foto: Erlend Berge

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Ryan Burch

Foto: Ryan Burch

Veslefrikk:

Veslefrikk er ikke så stor som alle de andre, han er ikke så populær som alle de andre, han snakker ikke så høyt som alle de andre.... Men han jobber hardt og har et godt hjerte! Er det nok til å bli en helt? Eller hovedpersonen i et eventyr? Dette er historien om hvordan han gikk fra liten og ubetydelig, til liten og ganske stor på en gang! Og det kun ved å være seg selv, å tenke på andre, og litt ved hjelp av en magisk fele....

Forestillingen er basert på folkeeventyret etter Asbjørnsen og Moe, og er produsert i samarbeid med Riksscenen, scene for folkemusikk og folkedans, i Oslo. Forestillingen hadde premiere på Riksscenen i november 2016.

Regi: Dominic Kelly.
Varighet ca. 35 min.
Passer for barn fra 5 år og oppover.

 

Asbjørnsen og Moe for voksne:

Mange forbinder Asbjørnsen og Moe med eventyr de hørte i sin barndom, og mange har lest for egne barn. Flere historier i samlingene er tradisjonelt fortalt for voksne, og her blir eksistensielle og universelle problemstillinger som liv og død, godhet og ondskap behandlet med både alvor og humor. Her fortelles noen av dem som har blitt fortalt foran peisen i århundrer, akkompagnert av både tradisjonell og nyskrevet musikk for fele.

Forestillingen er en del av Den kulturelle spaserstokkens program i Oslo i 2016 og 2017.